دریاچه میانشه یا دریاچه چورت، در سال ۱۳۱۸ خورشیدی، بر اثر زمین‌لرزه و رانش زمین و در پی آن بسته شدن مسیر آب چشمه‌ای که در کنار دریاچه قرار دارد، بوجود آمده‌است. اطراف دریاچه را جنگل هایی با درختانی سر به فلک کشیده تشکیل داده است. وسعت این دریاچه حدود ۲٫۵ هکتار بوده و شکل هندسی دریاچه به شکل بیضی کشیده است. ژرفای آب دریاچه با توجه به میزان بارش‌های فصلی متغیر است ولی هنگام کاهش آب، پدیدار شدن باقیمانده درخت‌هایی که در محل پیدایش دریاچه بوده‌اند منظرهٔ ویژه‌ای را ایجاد می‌کند. این دریاچه در شکاف دره‌ای با شیب زیاد قرار گرفته و دور تا دور آن را پوشش‌های جنگلی بکر و درختان قدیمی دربر گرفته‌است. ماهی‌های موجود در دریاچه توسط افراد محلی به دریاچه انداخته شده‌اند.

دریاچه میانشه یا دریاچه چورت

دریاچه میانشه یا دریاچه چورت

در اطراف دریاچه میانشه، درخت‌های گردو و ازگیل زیادی هست و بوی آویشن و پونه را هم میشود تشخیص داد. دریاچه میانشه به دلیل نزدیکی به روستای چورت، دریاچه چورت هم نامیده می‌شود.

شنا در دریاچه چورت ممنوع است و علت آن باتلاقی بودن و وجود گیاهان لجن زاری متعدد می باشد. بهترین فصل سفر به دریاچه میانشه، تابستان می باشد گرچه در سایر فصول سال از جمله بهار و پاییز هم می توان به این منطقه بکر سفر کرد، اما همیشه باران های فصلی در این منطقه رخ می دهد.

دریاچه میانشه یا دریاچه چورت

تفریحات دریاچه میانشه

اجاره یک قایق تفریحی و پارو زنی در دل دریاچه، اجاره خودروهای ۴ و ۶ سیلندر و رفتن به دل جنگل و جاده های خاکی، برگزاری کمپ بوم گردی و طبیعت گردی، سوژه های بی نظیر از ادغام جنگل، دریاچه و ابرها، برای عکاسی، پیاده روی و تنفس اکسیژن خالص در مسیرهای کنار فضای سبز و ...

امکانات رفاهی دریاچه میانشه

در دریاچه چورت ساری مازندران امکانات رفاهی متعددی برای رفاه حال گردشگران در نظر گرفته شده است که از جمله آنها می توان به سرویس بهداشتی، مسجد، رستوران، چایخانه سنتی، فروشگاه و مراکز اقامتی اشاره کرد.

دریاچه میانشه یا دریاچه چورت کجاست

دریاچه میانشه یا دریاچه چورت، در فاصله ۱۰ کیلومتری روستای چورت، حد فاصل ساری تا کیاسر، در بخش چهاردانگه شهرستان ساری و ۵۰ کیلومتری جنوب این شهر، در استان مازندران قرار دارد.