پل لیقوان که به پل حاجی سالار لیقوان شهرت دارد، مربوط به دوره قاجار بوده و روی رودخانه‌ی لیقوان احداث شده است. این پل یکی از بزرگترین و معروفترین پل های استان آذربایجان شرقی می باشد که درسال 1209 هجری شمسی ساخته شده است. مناظر اطراف این پل بی نظیرند و برای گذراندن یک بعد ازظهر، همراه با خانواده انتخاب بسیار مناسبی است.

رودخانه لیقوان، از دامنه های شمالی رشته کوه سهند سرچشمه می گیرد. این رودخانه به دلیل چشمه سارهای متعددی که از دره های شرقی و غربی لیقوان به آن می پیوندد، بسیار پرآب است. جریان این رودخانه، از جنوب به شمال بوده و اراضی پایین دست لیقوان را آبیاری می کند. این رودخانه در دره نسبتا عمیقی از سطح روستای لیقوان جریان دارد.

پل لیقوان

روستای لیقوان در زمستان‌ها دارای آب و هوای بسیار سرد و در تابستان‌ها، آب و هوای معتدل و بی نظیری دارد. این منطقه پوشش گیاهی بی نظیر و گیاهان دارویی با خواص زیاد، از جمله پونه، بابونه، قارچ و... دارد که این امر باعث شده علاوه بر استفاده مردم محلی از این گیاهان، از شیر گوسفندان این منطقه، به دلیل استفاده از همین پوشش گیاهی، پنیر سفید، تمیز و خوشمزه ای تولید شود که می توان گفت در ایران بی نظیر است و شهرت جهانی دارد و شهرت پنیر لیقوان به دلیل همین خاصیت بی نظیر آن می باشد. دامداری در لیقوان دارای رونق خوبی است و محصولات لبنی باکیفیتی در این منطقه تولید می‌شوند که پنیر لیقوان سرآمد همه آنهاست.

پل لیقوان کجاست

پل لیقوان، در بخش مرکزی روستای لیقوان، در دهستان میدان‌چای بخش مرکزی شهرستان تبریز، در استان آذربایجان شرقی قرار دارد.